Teija Hiekkalahti

Olen koulutettu hieroja ja itämaisen tanssin opettaja. Minulla on lisäopintoina vuosia kestäneet jäsenkorjausopinnot. Jäsenkorjaus on suomalainen perinnehoito, josta on erilaisia muotoja. Tekemäni hoito ei ole nikamakäsittelyä. Lisäksi olen suorittanut luontaistuteneuvojan peruskurssin. Olen aina ollut kiinnostunut ravitsemuksesta ja kehonhuollosta ja harrastanut syvävenyttelyä, Pilatesta ja Alekasandertekniikkaa.

Olen ihmisläheinen ja huumorintajuinen. Pyrin antamaan jokaiselle asiakkaalleni hänen tarvitsemansa avun ja hoidon. Korostan moniammatillista yhteistyötä eri osaajien kesken ja minulta saat myös ohjausta ja neuvontaa. Olet lämpimästi tervetullut!

 

 

Hieronta ja perinteinen jäsenkorjaus ovat toisiaan tukevia hoitomuotoja. Hoidon aluksi haastattelen asiakasta ja siihen menee ensimmäisellä kerralla hoitoajasta n 15 min. Tämä on tarpeellista turvallisuuden ja hoitotuloksen kannalta. Minulla on vaitiolovelvollisuus. Pidän asiakaskortistoa, jotta pystyn tallentamaan vaivasi, hoitotulokset ja muut esiin tulleet asiat. Hoidoissani ollaan alusvaatteet päällä.

Pääsääntöisesti aloitan hoidon jalkateristä ja alaraajoista hoitopöydällä. Hoidan huolella myös kädet, yläraajat ja rintalihakset, jotka kokemukseni mukaan tarvitsevat paljon hoitoa niska-hartiaseudun ongelmista kärsivillä. Hoitoni päättyy istuen tehtävään hoitoon, joka on suomalaista tehokasta, turvallista ja lempeää hoitoperinnettä. Raskaana olevat ja hoitopöydälle kiipeämistä vierastavat voivat näin myös saada helpotusta esim. selän, lapaseudun ja niska-hartiaseudun vaivoihin.

Halutessasi voimme lopuksi vielä käydä läpi venytyksiä tai muuta kehonhuoltoa kotona tehtäväksi.

Asiakkaan ohje

Hoitotilani sijaitsevat Kuopion keskustassa Puijonk 15 Babadum-puotini yhteydessä.

Hoitojen hinnat 1.11.2016 alkaen
60 min 48€ (43€)

90 min 68€ (63€)

suluissa oleva hinta koskee työttömiä, eläkeläisiä ja opiskelijoita.

Ajanvaraus puhelimitse/ soittopyyntö/ tekstiviesti. Hoitaessani en vastaa puhelimeen, joten jätäthän viestin!
Peruthan aikasi esteen sattuessa 24 h ennen hoitoa. peruuttamattomasta hoitoajasta perin 20 €. Hoidot maksetaan käteisellä.