Teija Hiekkalahti

Sydämeni alkoi sykkiä itämaisen musiikin tahtiin 1980- luvun loppupuolella. Olen tehnyt lukuisia matkoja Egyptiin ja opettajinani ovat olleet alan Egyptiläiset huiput ja suomalaiset kollegat. Päätyönäni olen opettanut itämaista tanssia vuodesta 1992. Olen esiintynyt yksin ja ryhmäni kanssa Itämaisen tanssin kesäfestivaaleilla ja pienemmissä tapahtumissa koko tanssiurani ajan. Järjestän myös itämaisen tanssin näytöksiä, annan yksityistunteja ja tulen mielelläni pitämään viikonloppukursseja ympäri Suomea. Opetan sekä omia koreografioita että opettajieni tekemiä tansseja. Opiskelen tätä vuosituhansia vanhaa tanssia koko ajan ja suuri onni on jakaa tanssi kanssasi, joko opettamalla tai esiintymällä.

Kevät 2018 tunnit

Tiistaisin

klo 17.00-18.15 taso 1-2. Kurssi sopii uusille harrastajille tai perustekniikka kertausta haluaville.

klo 18.30-19.45 taso 2-3. Kurssi sopii edistyneillekkin harrastajille, jotka haluavat tehdä perustekniikoita tai perustaidot omaaville harrastajille, jotka haluavat kehittyä ja oppia uutta.

Kevätkaudella alkaen 6.2 on 10x75 min opetusta ja se maksaa 130€. Ilmoittautuminen koko kaudeksi on sitova, ei kertamaksumahdollisuutta. Kurssimaksujen palautus vain lääkärintodistusta vastaan, siitä eteenpäin kun ilmoitus tulee, ei takautuvasti.

 

Oppilaan ohje

Tunnit ovat Hermanninsaleilla Hermanninaukio 3A 2 krs.

Kurssimaksut maksetaan käteisellä tai pankkikortilla tuntien yhteydessä ensimmäisellä tai toisella opetuskerralla. Jos haluat maksuaikaa ota yhteyttä sähköpostilla teija@tahia.fi.

Sporttipassilla maksu ohje:
Kun käytössäsi on SporttiPassi voit maksaa henkilökohtaisen harjoitusmaksusi SporttiPassin verkkomaksulla.
*Kirjaudu sisään omilla tunnuksillasi www.epassi.fi -sivulla
*Valitse SporttiPassin verkkomaksut
*Aloita kirjoittamalla valikkoon
Tahia, kun järjestelmä löytää sen valitse toimipiste ja paina "seuraava"
*Kirjoita summa euroissa
*Kirjoita palvelunkuvaukseen mitä maksu koskee tai laskun viite
*Paina maksa
Allekirjoita sähköpostiin saamasi seteli ja tuo se tositteena maksusta